Het gezicht van By ChielChiel Dohmen

In juli 2018 opende Chiel de deuren van zijn restaurant By Chiel. Zodra je binnenstapt voel én proef je de passie. De knusse ambiance en sublieme gerechten maken een bezoek aan By Chiel meer dan de moeite waard.

Het menu en de inrichting zijn met aandacht voor detail en beleving samengesteld. In de keuken zorgt een getalenteerd team, onder leiding van Chiel, ervoor dat je culinair kunt genieten. Collega’s in het restaurant leggen je graag in de watten. Geloof ons, uit eten By Chiel smaakt naar meer.

Ons verhaal Huisgemaakt By Chiel

Alles dat je kunt bestellen wordt door eigenaar en chef-kok Chiel Dohmen en zijn team zelf gemaakt. Van de bonbons en het ijs tot het roken van de zalm en het bakken van het smaakvolle venkelzuurdesembrood. Het is dan ook niet vreemd dat iedere hap die je neemt vol van smaak is. De smaken zijn zo mooi op elkaar afgestemd dat ieder gerecht perfect in balans is. Precies zoals het volgens Chiel hoort.

Koken met passie De keuken

De plek "where the magic happens". Door te werken met seizoensproducten kunnen gasten By Chiel niet alleen genieten van wisselende gerechten, alle smaken zijn ook echt op hun best. En dat proef je! Combineer dit met de ambachtelijk klassiek Franse basis en je hebt gerechten waar je even stil van wordt.

Omdat er gewerkt wordt met seizoensproducten is de keuken ook de plek waar nieuwe gerechten en specialiteiten ontstaan en waar nieuwe ideeën vorm krijgen. Het befaamde venkelzuurdesembrood, de zelf gemarineerde en gerookte zalm en de gepekelde zeebaars in Pernod met sjalotjes zijn hier slechts enkele voorbeelden van…