Zakelijke lunch of vergaderen?Dat kan By Chiel!

Uitgebreide zakelijke lunch
Geniet van een gastronomische á la carte lunch die de zintuigen prikkelt. Perfect voor zakenlunch! Uiteraard zijn er tafels beschikbaar waar je zowel heerlijk kunt lunchen als zaken discreet kunt bespreken.

Snelle zakelijke lunch
Ook een eenvoudige zakenlunch behoort tot de mogelijkheden. Niet geheel onbelangrijk: deze lunch is minstens zo smaakvol als een uitgebreide lunch. Geniet tijdens een snelle zakenlunch van de ongedwongen sfeer in onze bar.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor zakelijke lunches By Chiel?

Neem contact op

Vergader- en trainingsarrangementenInspirerende en stijlvolle ruimte

Onze studio biedt ruimte aan maximaal 24 personen en is uitermate geschikt voor vergaderingen, trainingen en workshops. Onze stijlvolle en inspirerende locatie vind je midden in het karakteristieke Zutphen.

Faciliteiten
De studio is multifunctioneel en daarom in te richten zoals jij dat wilt. Denk aan verschillende opstellingen en het gebruik van een beamer of tv-scherm. Uiteraard beschikken we over wifi. Overige faciliteiten zijn natuurlijk bespreekbaar. Afhankelijk van de wensen kan hiervoor een meerprijs in rekening gebracht worden.

Lunch en diner
Wanneer je vergadert in de studio By Chiel mag een goed verzorgde lunch en/of diner niet ontbreken. Schuif aan in ons sfeervolle restaurant of strijk neer in onze karakteristieke bar voor meer privacy. Dat kan zowel voor een snelle broodjeslunch, een luxe lunch of smaakvol diner.

Vergadering, training of workshop? Boek onze studio

Onze studio boeken voor een vergadering, training of workshop? Reserveer dan direct online. Natuurlijk is het ook mogelijk om per mail of telefonisch te reserveren. Ook voor advies op maat, een vrijblijvende offerte of overige vragen kun je contact met ons opnemen via 0575 510 005 of info@bychiel.nl.

Neem contact op